Борислав Лазаров ще смъква килограми

Зрители се оплакали, че закрива картата на България с тялото си

Борислав Лазаров ще смъква килограми | StandartNews.com

Водещият репортер и експерт по "специални" събития на бТВ Борислав Лазаров успешно успя да замени веселяка Емо Чолаков като лице на прогнозата за времето. Опитният журналист бързо влезе под кожата на зрителите с обиграните си маниери и школуван глас, но шефовете му остават недоволни от друг елемент на екранната му персона - огромното лично тегло, съобщава Лупа.бг.

Боби, който в последното десетилетие от висок и атлетичен младеж се превърна в тежкотонажен чичко, е бил учтиво помолен в летните месеци да се подложи на спешна диета, за да слави някоя ока от 120-килограмовата си снага.

"Лазаров е страхотен професионалист, много забавен и начетен, харесват го и мъже, и жени и никой вече не страда за напускането на Чолаков. Само че прекалява с храната, зрители се оплакват, че закрива картата на България, когато чете прогнозата за времето", твърдят колеги на Борислав от нюзрума.

Заклетият фен на "Междузвездни войни" Боби Лазаров само осъзнавал проблема и дори се шегувал сам със себе си, че ако не се вземе в ръце, ще заприлича на един от любимите си герои от космическата сага - контрабандиста Джаба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай