Биткойни за страхотна ваканция в Албена

Изкопаната криптовалута се превръща в 5-звезден лукс

Биткойни за страхотна ваканция в Албена | StandartNews.com

Революция в плащането на лятна ваканция у нас направи най-красивият ни курорт - Албена. Мечтаната морска ваканция в любимото ваканционно селище вече може да се резервира с криптовалута. Защо да не похарчите изкопаното с пет звезден лукс от брега на морето?

Плащания могат да се направят чрез системата на BitPay с утвърдените валути като BitCoin, Ethereum, BitCoin Cash, XRP и др., съобщиха от курорта.

Самият процес на плащане е доста удобен за потребителя и не отнема повече време от плащането с кредитна карта. Когато изберете криптоплащане, системата генерира QR код, който се отпечатва, за да може да го сканирате с мобилното си приложение.

Потребителите могат да потвърдят покупката си от портфейлите си. След това приложението изпраща одобрение до касата и процесът на плащане приключва, разясняват още от екипа на ваканционното селище. И се обръщат към своите гости: "Бързо, лесно и сигурно. Какво чакате още? Превърнете сега вашата криптовалута в горещ пясък и пенливи морски вълни за едно гарантирано незабравимо лято в най-доброто място на българското Черноморие.".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай