Ад по пътищата. Катастрофи, тапи и километрични колони

Голямото завръщане в София изправи косите на шофьорите

Ад по пътищата. Катастрофи, тапи и километрични колони | StandartNews.com

Голямото завръщане в София след почивката за 6 септември тече с пълна сила. Пътищата в страната са истински ад – катастрофи, тапи, километрични задръствания.

На АМ „Тракия“ се образува голяма тапа, а причината е катастрофа.  Инцидентът е станал в района на 305 км в посока София. По информация от свидетели сблъсъкът е лек, няма пострадали, но задръстването е над 10 км в блокирания участък.

Според информация от сайта на Агенция „Пътна инфраструктура“ катастрофата е станала малко след 12:00 ч. днес, а в 13:45 ч. уточняват, че движението е възстановено.

Междувременно, друга катастрофа е станала на автомагистрала „Хемус“, на 321-ви километър, отново в посока София. Според публикации в социалните мрежи при този инцидент също няма пострадали, но движението е затруднено, като се е образувало задръстване от 312-и до 321-ви километър.

Километрични опашки от коли се образуваха този следобед и в района на граничния контролно-пропускателен пункт „Дунав мост“ при Русе, пише БТА. Колите изчакваха по булевардите „България“ и „Тутракан“, за да навлязат в граничния пункт. Времето за преминаване бе повече от час.

Екипи на полицията регулират движението, което е силно затруднено. Очаква се трафикът да бъде изключително интензивен до късно тази вечер.

Междувременно зрители на bTV сигнализираха за километрични тапи на АМ „Струма“ около Кресна в посока София. Колоните са от връщащи се от Гърция нашенци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай