Учителки готвят по време на онлайн часовете

Постът предизвика десетки коментари сред останалите участнички в социалната група

Учителки готвят по време на онлайн часовете | StandartNews.com

Учителки използват онлайн часовете за да сготвят храна за семействата си, споделят разгневени родителки в социалните групи в интернет.

Една от „мамите”, Елза Василева разказва, че преди няколко дни детето и споделило, че госпожата по математика след като им даде да решават задачи, излиза от обсега на камерата за по 15-20 минути и ходи да гледа телевизия.

Амбицираната майка решила да провери лично истина ли е това и на следващия ден застанала до детето пред компютъра извън обсега на камерата.

„След като говори десетина минути на децата, учителката им даде да решават наведнъж три задачи и им каза след като ги решат, да си четат урока, и изчезна някъде. Появи се чак няколко минути преди края на часа, даде им домашното и си изключи камерата. През цялото време откъм стаята на госпожата се чуваше включен телевизор и диалог като от турски сапунен сериал”, споделя с другите Елза Василева.

В отговор на нейното възмущение, на следващия ден учителката отрекла да гледа сапунки по време на онлайн учебния час. Тя обяснила на родителката, че тъй като била вече на години, очите и се изморявали бързо от дългото стоене пред компютъра и затова гледала по-честичко да си почива.

Постът предизвика десетки коментари сред останалите участнички в социалната група. Една от тях споделя, че „те всичките даскаля са така. Нашата дава на децата да пишат и отива да готви чорби и яхнии на мъжа си.”

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай