Продължава приема на магистри в УНСС

Кандидат-магистрите могат да подават документи до 9 септември онлайн и на място

Продължава приема на магистри в УНСС | StandartNews.com

УНСС продължава приема на документи за кандидатстване за магистърските специалности. Кандидат-магистрите могат да подават документи до 9 септември - електронно чрез сайта на университета, на място в Центъра за прием на документи в УНСС и в Регионалния център за дистанционно обучение – Хасково.

През учебната 2021-2022 г. университетът предлага 88 специалности от пет професионални направления – „Икономика“, „Администрация и управление“, „Политически науки", „Обществени комуникации и информационни науки“ и „Социология, антропология и науки за културата".

Разкрити са нови магистърски програми, съобразени с изискванията на бизнеса – Количествени финанси, Комуникационен мениджмънт, Дигитални маркетингови стратегии, Търговия, Дипломация и стратегически анализ на български и английски език, Цифрово управление и администрация, Управление и контрол на обществените поръчки, Бизнес логистика и вериги на доставките.

Приемът за всички специалности в образователно-квалификационна степен „магистър“ е с конкурс по документи и/или с полагането на конкурсен изпит в електронен формат или онлайн. За тях може да се кандидатства както срещу заплащане, така и по държавна поръчка.Магистърските програми са в редовна и дистанционна форма и с различен срок на обучение – два, три и четири семестъра. Предвидена е възможност за учене и работа при всички форми на обучение.

В уебсайта на УНСС - magistri.unwe.bg кандидат-магистрите могат да намерят подробна информация за специалностите, сроковете и по всички интересуващи ги въпроси.

Срокът за подаване на документи може да видите тук.

Условията за кандидатстване може видите тук.

Информация за документи и такси можете да намерите тук.

Местата за подаване на документи може да видите тук.

Може да подадете документи онлайн оттук.

Указания за онлайн подаване на документище намеритетук.

УНСС – София

РЦДО – Хасково

Следвайте събитието "Магистри УНСС 2021/2022" и фейсбук страница тана УНСС за още новини около предлаганите магистърски програми.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай