Нови селекции за малки и големи в EON Видеотека от Vivacom

Над 30 000 заглавия са налични във EON Видеотека на Vivacom, която е най-голямата видеотека в България

Нови селекции за малки и големи в EON Видеотека от Vivacom | StandartNews.com

С настъпването на новата учебна година, Vivacom подготви специални селекции с филми, сериали и образователни предавания в EON Видеотека, които да направят завръщането в класната стая по-интересно и вълнуващо както за учениците, така и за техните родители. 

Селекция „Обратно в клас“ за ученици в EON KIDS

Малките зрители ще се наслаждават на образователна селекция с увлекателни филми и анимационни предавания, които да направят ученето по-забавно. Образователното съдържание е налично в специалния детски профил EON Kids, който осигурява безопасно и интерактивно пространство за деца. В селекцията могат да се открият заглавия от  каталога Da Vinci, където всички любознателни деца ще могат да се радват на поредиците „Знаеш ли как“, „Мини факти за деца“, „Хитра наука“, „Знаете ли че?“ и „Математиката около нас“. И с тях да научат интересни факти за заобикалящия ги свят, дивата природа, животните и математиката.

В специалната селекция „Обратно в клас“ са добавени и всички видео уроци по английски език от каталога Disney English. Това са над 70 епизода, в които любимите на малчуганите Disney герои – Мики Маус, Доналд Дък и други ги запознават с най-различни теми като училище, числа, семейство, спорт, космос и много други.  

Селекция „Извън учебната програма“ за големите

Докато децата са заети с подготовката за първи ден в училище, техните родители могат да прекарат приятна вечер у дома с филмите в селекция „Извън учебната програма“. Заглавията включват забавни комедии, завладяващи драми, трилъри и дори документални продукции на училищна тематика. Ето малка част от тях: 

„Учителка“ (Pickbox NOW)

Даяна Уотс е привлекателна млада жена, която преподава английски в гимназия в тексаско предградие. Тя е способен, но незабележим педагог и няма много приятели, освен съквартирантката си София. Но Даяна крие голяма тайна – има афера с Ерик Тъл, неин ученик.

“Диада”(HBO On Demand)

Животът на непокорния Дида е белязан от несигурност, насилие и проблеми в училище. Но тя има мечта: нов живот с майка си, която е в САЩ. Евтиният билет до Ню Йорк се превръща в нейна мания и Дида се бори със зъби и нокти за всяка стотинка. Но едно жестоко разкритие преобръща живота на Дида, а болката я кара да предприеме нещо невъобразимо.

„Гимназиални драми“ (HBO On Demand)

Изкуството и реалността се сблъскват в това изследване на надпреварите за прием в американските колежи. Филмът е разказан от учениците, участващи в антиутопичния мюзикъл Ranked, който се основава на идеята, че успехът в класа управлява всичко - от мястото, където седите, до това, което крие бъдещето ви.

Тези и още над 30 000 заглавия са налични във EON Видеотека на Vivacom, която е най-голямата видеотека в България (1). Те е удобна, интуитивна и достъпна през всяко устройство – телевизор, телефон или таблет, навсякъде и по всяко време, като предлага огромно разнообразие от филми и сериали за всеки вкус.

--------------------------------

(1) Най-голяма видеотека в България след сравнение по публично достъпна информация към 12.02.2024 г. за брой филми и сериали, достъпни чрез „видео при поискване“ (VOD) през приложение на телекомуникационен оператор. Повече на vivacom.bg

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай