Взеха Порше от Божков на Лилана за 150 бона

Подарено й преди 2 години от нейния „благодетел“ Васил Божков

Взеха Порше от Божков на Лилана за 150 бона | StandartNews.com

Певицата Лиляна Деянова, известна на широката публика с творческия псевдоним ЛиЛана, остана без поръчковото си „Порше Панамера“, подарено й преди 2 години от нейния „благодетел“ Васил Божков, пише "Уикенд".

Тузарското возило на заводска стойност над 150 000 евро е било иззето от ЛиЛана преди седмица от служители на МВР по разпореждане на Специализираната прокуратура и антикорупционната комисия.

Немският автомобил е бил натоварен на паяк и откаран в гараж на МВР. Така луксозният подарък, направен от Васил Божков на блондинката, се присъедини към флотилията от конфискувани возила на укриващия се в ОАЕ от родното правосъдие хазартен бос.

Лилана е подсъдима заедно с брат си Александър, съдружника си Мартин Димитров и още двама души за злоупотреби с еврофондове. 

Певицата е на свобода от няколко месеца, но разследването срещу нея продължава

Същевременно „Уикенд“ научи, че срещу ЛиЛана е изразила готовност да свидетелства Ася Йочева, съпруга на отказалия се от футбола доскорошен национал Чавдар Янков. Футболната съпруга също е с повдигнати обвинения като част от престъпната банда на Лиляна Деянова за неправомерно усвояване на европейски средства

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай