Ужас в наше село. Моторист помете двама младежи на скутери

Инцидентът блокира движението по пътя София – Варна

Ужас в наше село. Моторист помете двама младежи на скутери | StandartNews.com

Страшна катастрофата в село Български извор. 

Тежко е състоянието на двамата ранени, при която загина непълнолетно момче. Мотористът, помел двама младежи на скутери, е едва на 17 години. 

14-годишно момче загина на място в тежка катастрофа в село Български извор. Инцидентът блокира движението по пътя София – Варна в неделя вечерта.

Катастрофата е станала около 18:00 часа.  

Моторист, преминаващ по главният път, блъснал двама младежи - на 14 и на 16 години, които управлявали малки мотопеди. На място загива по-малкото момче. Останалите двама участници са откарани в болница, без опасност за живота.

Образувано е досъдебно производство. Пътят е затворен изцяло. Има километрични опашки от автомобили. Съставен е обходен маршрут.

Двама ранени

От Центъра за спешна медицинска помощ информираха, че двамата са в тежко състояние. Предстои да бъдат транспортирани към лечебно заведение в Плевен.

Във връзка с инцидента очевидка съобщава във Фейсбук: "Точно тогова минахме от там. Имаше няколко човека с мотори, които караха с голяма скорост между колите. Да почива в мир момчето!". 

"Катастрофа между мотористи. Местни момчета със скутери и преминаващи. На главния път на излизане от селото посока Ловеч, последната улица. Нямало е свидетели, сега полицаите разпитват, но е нямало свидетели точно на инцидента и не знаят какво се е случило", заяви пред БНТ Исай Чунг Данг, кмет на Български извор.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай