Убиецът от Костенец забелязан да кара колело в мерата

Убиецът от Костенец Стоян Зайков, който застреля бившата си партньорка Милена и след това изчезна и оттогава се укрива от полицията, е забелязан вчера да кара колело в полето край града, недалеч от неговата къща.

Убиецът от Костенец забелязан да кара колело в мерата | StandartNews.com

Убиецът от Костенец Стоян Зайков, който застреля бившата си партньорка Милена и след това изчезна и оттогава се укрива от полицията, е забелязан вчера да кара колело в полето край града, недалеч от неговата къща. В това се кълнат негови съкварталци, които го са го видяли. Стоян бил брадясал, с рана на бузата. Никой не е разговарял с него от страх. Местните хора смятат, че Стоян се е укривал известно време у  братовчед си Валентин, негов съсед, който днес бе намерен мъртав. Въпреки, че полицията засега отрича той да е извършител и на второто убийство, в малкото градче, местните хора смятат, че Стоян е очистил своя ятак.

Въпреки, че градчето от няколко дни буквално е под блокада, страхът и паниката все повече обхващат хората. Днес в Костенец плъзна мълвата, че Стоян бил набелязал трета жертва, един мъж с психични проблеми, който също бил го видял и го "изпял" в полицията.

Фото БТВ

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай