Синът на пребитата бизнесдама с шокираща изповед

Набеди баща си, той обаче категорично отрича

Синът на пребитата бизнесдама с шокираща изповед | StandartNews.com

Синът на пребитата бизнесдама Стефка Терзийска, която бе нападната в началото на октомври докато отключвала колата си в квартал „Илинден“, излезе с шокираща версия за случилото се..

За мен няма съмнение, аз съм 100% сигурен, че баща ми е поръчител на нападението над майка ми. Но полицията трябва да го докаже, това заяви 24-годишният Коста Козас, цитиран от Телеграф.

Терзийска бе пребита зверски с метален прът, с който нападателят я млатил по главата и краката.

В момента жената се лекува в столична клиника – има откъснат пръст на едната ръка, пълна загуба на зрението на едното око, разкъсвания от ударите по краката и по ръцете.

Три дни по-късно полицията залови извършителя в хотел в Сандански. Зад решетките бе вкаран 20-годишният Кирил Л., който е криминално проявен.

„Не става и дума за грабеж, тя е носила в чантата си голяма сума пари, колата също е била отворена, не е взето нищо и от автомобила. Има данни, че е следена няколко дни преди атаката срещу нея. Аз вярвам, че баща ми е в основата на това престъпление“, твърди Коста Козас. Той припомни, че баща му Йоанис Козас, който е гръцки бизнесмен, и майка му са разделили преди 4 години.

Той негодува и от заключението на медиците, че на майка му е нанесена средна телесна повреда.

Коста твърди, че става въпрос за тежка телесна повреда, след като с едното око пострадалата не вижда въобще, единият й пръст е буквално откъснат, има мозъчно сътресение и фрактури на носа и крака.

„Телеграф“ се свърза и с бившия мъж на Стефка – Йоанис Козас, който има фабрика за преработка и пакетиране на маслини и зехтин. Той категорично отрече да има нещо общо с нападението.

„Не съм замесен по никакъв начин в този неприятен случай. Абсурд е някой да си мисли такова нещо. Надявам се бившата ми съпруга да се възстанови“, сподели гръцкият бизнесмен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай