Секс скандал с полска туристка в Обзор

Замесен е масажист, започват проверки

Секс скандал с полска туристка в Обзор | StandartNews.com

Полска туристка твърди, че масажистът от хотел в България я е нападнал сексуално. Случаят е станал в Обзор, а за него съобщи в четвъртък вечер една от водещите радиостанции в Полша Радио Зет, към която потърпевшата се обърнала. Когато заявила за нападението в самия хотел, никой не искал да й помогне, полицията също омаловажила случая.

Според полската журналистка от Радио Зет Йоанна Заремба посегателството е станало на 20 август. Курортистката се записала на предлаган в хотела „Турски масаж“. Както твърди жертвата, в един момент по време на масажа масажистът вкарал пръсти във влагалището й. 

По съвет на приятеля си дамата, представена с инициала В. разказала за станалото на персонала на хотела, но мениджърът на обекта не й повярвал. В тази ситуация полякинята повикала полиция.

Служителите на МВР обаче не знаели английски. Все пак с помощта на хора от хотела успяла някак си да се разбере с ченгетата. Първоначално униформените отказали да я заведат в болница, но впоследствие успяла да ги убеди и жената била откарана за гинекологичен преглед в болница.

Там дежурният лекар отказал да даде подробна информация за прегледа, като бил заявил, че ще предостави резултатите от изследването на полицаите. 

На следващия ден туристката отишла в друго здравно заведение за медицинско освидетелстване. Лекарят признал, че влагалището й е зачервено, но отказал да се занимава с ДНК тестове и обяснил на пациентката, че може да си направи някъде такова изследване на частно.

Оттам дамата отново отишла в районното управление на МВР, където й казали, че след няколко дни ще я извикат за опознаване на мъжа. 

Според Радио Зет случаят е стигнал до почетното консулство на Полша в Несебър

В резултат на това госпожа В. два пъти била водена в Бургас за вземане на проби за изследване на биологичен материал, сега се чакали резултатите

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай