Роми пребиха шофьор на автобус! Лъснаха жестоки детайли от инцидента

Екскурзоводка също е получила няколко удара и има синини в областта на корема

Роми пребиха шофьор на автобус! Лъснаха жестоки детайли от инцидента | StandartNews.com

Източник: Кадър от бТВ

Кадри, разпространени вчера от сайта TravelNews, показват побой над шофьор на туристически автобус от голяма група роми на 22 юни. Това става след като кола се блъска в задната част на автобуса.

„Нападателите са били с боксове, с ножове, били са много, можеха да убият шофьора ни“, разказа пред бТВ управителката на туроператорска фирма Елица Михайлова.

След удара на колата в автобуса следва напрегната размяна на реплики между шофьорите. Освен хората от колата, която участва в инцидента, на място идват още няколко автомобила. Хората, които слизат от тях, се включат в скандала, който прераства в насилие над шофьора на автобуса.

„Не съм участник в тази екскурзия, но получавах през цялото време информация от туристите и от моя екскурзоводка. Разказваха ужасни неща“, каза още Елица Михайлова.

По думите ѝ екскурзоводката също е получила няколко удара и има синини в областта на корема.

„Шофьорът е със счупена челюст, цепната главата и счупено ребро. Все още е в болница“, уточни управителката на туроператорска фирма.

Относно удара между колата и автобуса тя знае, че черният автомобил, който се е движил с висока скорост, не е успял да вземе ляв завой и се е ударил в автобуса.

От МВР съобщават, че в РУ на МВР в Луковит е задържан 36-годишен мъж от с. Карлуково. Смята се, че той е нанесъл ударите, причинявайки средна телесна повреда на 51-годишния шофьор на автобуса.

Установен е и друг участник в спречкването – мъж на 20 години. Той обаче все още се издирва, уточняват от МВР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай