Пиян и дрогиран шофьор без книжка блъсна патрулка

Инцидентът е станал снощи около 21,30 ч., в старозагорския кв. "Крайречен

Пиян и дрогиран шофьор без книжка блъсна патрулка | StandartNews.com

Почерпен и дрогиран шофьор, без книжка е избягал от полицейски екип с БМВ-то си, а малко по-късно не спрял на знак "Стоп" и се блъснал в преследващата го патрулка "Опел Астра" на областната дирекция на МВР в Стара Загора. Инцидентът е станал снощи  около 21,30 ч., в старозагорския кв. "Крайречен, съобщиха днес от полицията. "БМВ"-то е било засечено от полицейски екип по ул. "Хр. Морфова". На кръстовището с бул. "Крайречен" полицаите се опитали да го спрат със стоп-палка, но водачът не се подчинил и продължил с мръсна газ в нощта. Малко по-късно, на кръстовището на ул. "Хр. Морфова" с ул. "Д. Подвързачев", бавареца не спрял и на знак "Стоп" и се сблъскал с патрулката. За щастие нямало пострадали при удара, но и по двете коли имало сериозни поражения.
  При теста на водача на “БМВ“-то за алкохол и наркотични вещества  е било установено, че 28-годишният мъж е шофирал с 0,66 промила алкохол в издишания въздух. Положителен бил и резултатът за канабис. На всичкото отгоре се оказало, че нарушителят е неправоспособен, не притежава шофьорска книжка
   В сектор “Пътна полиция” на областната дирекция нна МВР в Стара Загора е било образувано досъдебно производство за трите сериозни нарушения - шофиране без книжка при употреба на алкохол под 1,5 промила и наркотици.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай