Плащат за Ружа по-скъпо от наркобарон!

Каква е аградата за главата на криптокралицата

Плащат за Ружа по-скъпо от наркобарон! | StandartNews.com

Възможно ли е това?

Ружа Игнатова е по-скъпа от мексиканския наркобарон Хоакин Ел Чапо Гузман! Наградата за главата на криптокралицата вече надхвърли тази, предлагана за бягащия от затвора наркобос. САЩ вдигнаха 20 пъти мизата за главата на нашенката - от 250 хиляди на 5 милиона долара.

 За сравнение, мексиканското правителство е предлагало около 3,8 милиона долара за залавянето на Ел Чапо, установи "България Днес".

С увеличаването на наградата службите се надяват приближените до Ружа да се поблазнят и да издадат местонахождението й. През годините, в които е в неизвестност, се появяват версии, че се намира в Дубай или Гърция. Сигурно е с чужда самоличност и с променен външен вид след пластични операции, казват федералните власти за нашенката.

За Ружа се смята, че припечелва над 4 млрд. долара от пирамидата "One coin", затова може да си позволи да прави какво ли не, коментират от службите.

Досега федералните са предлагали по-голяма сума само за Саддам Хюсеин (30 милиона долара), за наследника на Осама бин Ладен в "Ал Кайда" - Айман ал Зауахири (25 милиона долара, колкото и за самия Осама), за пакистанския терорист Хафиз Мохамед Саид, който организира клането в Мумбай (10 милиона долара) и за лидера на "Ислямска държава" Абу Бакр ал Багдади (10 милиона долара).

Това показва колосалните мащаби на схемите на Ружа Игнатова, които се определят от някои като аферата на века.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай