Пакистанци тормозели починалия българин в Брюксел

Семейството му не вярва на официалната версия, че Искрен се е самоубил

Пакистанци тормозели починалия българин в Брюксел | StandartNews.com

Мистериозно починалият в Брюксел българин се е оплакал от „страхотен проблем с някакви пакистанци”, разказаха близките му в Русе пред Нова телевизия. 

„Последното което каза е, че има страхотен проблем и не знае дали ще се оправи, дали ще може да се прибере”, разказа майката Елка Йорданова.

Семейството му не вярва на официалната версия, че Искрен се е самоубил. 36-годишният мъж живеел в Германия, но отишъл на гости на негова позната в Брюксел.

„Приятелка го е извикала в Брюксел. Успяхме да влезем в профила му в месинджър, откъдето знаем, че тя го е извикала. Казала му е, че е без пари, че е на улицата, че временно е при братовчедка, но трябва да се махне. Той и предлага тя да отиде в Германия, но тя му казва, че няма пари за билет и той трябва да я вземе”, разказва майката.

В последния разговор с майка си той казал само, че има проблеми с някакви пакистанци.

„Беше много притеснен”, разказва Елка Йорданова. Оттогава семейството губи връзка с него. След няколко дни научават трагичната вест, че Искрен е мъртъв.

„Първо каза, че не го е викала. След това каза, че са се скарали и са се разделили. След това каза, че не са се карали. Каза, че го е оставила на гарата, за да си чака автобуса. Не дава никаква информация, само повтаря, че не знае”, разказва Елка Йорданова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай