Отказаха да пуснат предсрочно убиеца на малкия Паоло

Убиецът на малкия Паоло Георги Сапунджиев ще трябва да изтърпи остатъка от 1 година и 10 дена от наложеното му наказание, което бе 6 години лишаване затвор

Отказаха да пуснат предсрочно убиеца на малкия Паоло | StandartNews.com

Убиецът на малкия Паоло Георги Сапунджиев ще трябва да изтърпи остатъка от 1 година и 10 дена от наложеното му наказание, което бе 6 години лишаване затвор. Това реши Пловдивският апелативен съд, който за втори път отказа условно предсрочно освобождаване на Сапунджиев, въпреки положителните оценки за поведението му зад решетките. Това е било отчетено от затворническата администрация, особено когато е изтърпявал наказанието при общ режим. Многократно е бил награждаван с домашен отпуск, а след преминаване на лек режим и с годишна почивка, извън затворническото общежитие. Според магистратите обаче всичко това е задължение на всеки лишен от свобода. Определението на Апелативния съд е окончателно.
  На 2 юни 2014 старозагорецът прегази с джипа си 4-годишиния Паоло, докато карало колелото си на пешеходната зона в Града на липите. Детето издъхна на място.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай