Обиск за дрога и арест във фенклуб на Левски

Акцията срещу разпространението на наркотици в града продължава

Обиск за дрога и арест във фенклуб на Левски | StandartNews.com

Помещението на фенклуба на Левски в Бургас, намиращо се на около 200 м от най-голямата гимназия в града - СУ "Г. С. Раковски", бе претърсено в мащабната акция срещу разпространението на наркотици.

Помещението на ул. "Хаджи Димитър" №3 се оказа склад за дрога, според репортерски екип на Флагман.бг, който засне ареста на мъж на видима възраст 30-35 години. По непотвърдена информация той е бил наемателят на помещението и шеф на фен-клуба. Младежът е арестуван като член на група за наркоразпространение.

Според живеещи в отсрещната сграда партерът, предоставен на фен-клуб Левски преди около половин година, изобщо не е работил като такъв. Металните щори не са вдигани, поради което хората смятат, че вътре площта се използва за някакъв склад. Влизали и излизали млади момчета, но не било ясно с какво точно се занимават. 

Фенклубът доскоро се е помешавал на ул. "Цар Симеон I" №65, който адрес е съвсем наблизо от новия, уточни Флагман.бг.

Според друг съсед партерът бил собственост на студент, който преди година го стегнал и поставил щорите. Казвал, че търси наемател, за да го даде на адвокатска кантора. Впоследствие обаче тук се преместил фенклубът на "Левски" от ул. "Цар Симеон I"№65. 

Специализираната операция на ОД на МВР-Бургас продължава и към момента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай