Найденов: Съветват Божков да играе репресиран

Така искал да избегне екстрадиране

Найденов: Съветват Божков да играе репресиран | StandartNews.com

Българският Ел Чапо, който се крие от 18-те обвинения срещу него в Дубай, се прави на политически репресиран, за да избегне ексрадирането си у нас. Това обяви преди минути в свой пост бившият му съдружник и основен свидетел срещу него Цветомир Найденов.

Понеже гледам различни анализатори се упражняват върху това какво цели, прави, умува лицето Васил Крумов Божков през последния месец и половина. Много малко хора познават добре болния му мозък, имам нещастието да съм един от тях, затова ви казвам директно каква му е “играта” .

Още като се завърна при Хекимянчо и като каза, че е е бил дисидент при комунизма, щях да се задавя със сутрешното си кафе. После изтърси това, че ще прави политически проект.

После изтърси това, че ще прави политически проект. Напазарувал си е тролове, работи с ПР агенция, ползва същите тролове и медийни лайномети, които един друг футболен собственик ползваше по времето на едно Припознаване... Васил Божков облечен в бяло фъфли пред камина, пред библиотека и на плажа... гледам Черепа фъфли пред камера и не можех да повярвам...викам си, нещо съм повален от Ковид - 19 и сънувам...?

Този, който за 30 години има 1 интервю пред камера, сега се снима, говори, пуска картинки...това означава, че лицето Божков вижда зор! И сега : никакъв политически проект няма да прави!

Единственото, което прави е: посъветван е от адвокати да се прави на политически репресиран за да не може да бъде екстрадиран, защото все пак е обвинен за съпричастност към 4 ЧЕТИРИ убийства, изнасилвания, побои... за тези престъпления дори и от Дубай може да бъдеш екстрадиран.

Това му е семплата игричка на Васил Крумов Божков, подготвя си политическата кариера за пред съда или там, каквото е в Дубай за да не бъде екстрадиран в България.

Иска да го играе политически репресиран, а не един сериен убиец и изнасилвач... за поръчковите побои няма да издребняваме.

Подпомаган е от медии на други подсъдими, което е нормално и от политици, които са на дневна хранилка при него.
Новият политик е стария велинградски измамник- Васката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай