Намушкаха мъж с хладнокръвно оръжие

Предприети са действия по случая

Намушкаха мъж с хладнокръвно оръжие | StandartNews.com

В късните часове на 14 септември 2024 година, около 22:50 часа, в Русе се разигра инцидент, при който 18-годишен младеж пострада след сблъсък с мъж, управляващ електрическа тротинетка. Според първоначалната информация, предоставена от органите на реда, пострадалият е управлявал автомобил, придружен от свои приятели.

Инцидентът се е случил в централната част на града, в района на пешеходна пътека на улица "Хан Аспарух". При възникналото спречкване между младежа и водача на тротинетката, 18-годишният е получил прободна рана в областта под лявата подмишница.

Веднага след инцидента пострадалият е транспортиран и настанен в местната болница за лечение. По информация на медицинския персонал, състоянието му е стабилно и няма опасност за живота му.

Служители на Първо Районно управление на Министерството на вътрешните работи - Русе са предприели незабавни действия по случая. Образувано е досъдебно производство, което цели да изясни всички обстоятелства около инцидента.

Този случай повдига въпроси относно безопасността на движението в градска среда, особено с увеличаващия се брой електрически превозни средства като тротинетки. Експерти по пътна безопасност призовават за повишено внимание от страна на всички участници в движението и спазване на правилата за движение по пътищата.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай