Лъсна истината за фирмата на Вълка. Как се държат със служителите

Обвиняват жена, че е изпуснала метлата и кашончето за събиране на боклук

Лъсна истината за фирмата на Вълка. Как се държат със служителите | StandartNews.com

Скандалите около Румен Гайтански-Вълка не спират. Лъсна истината, как се държат с персонала във фирмата му. 

Жена от Чистотата отива към работното си място. Носи кафе с малко хляб в едната ръка, кашон и метла в другата. Изпуска кашончето и... следва уволнение.

"Шефът й крещя, накара я да подпише документ, че сама напуска, иначе щял да я уволни дисциплинарно. Обвини я, че тя крещи. А, жената просто му обясни ситуацията. В тази фирма се държат с хората като с роби", разказаха пред 24rodopi.com служители на сметопочистващата фирма в Кърджали, собственост на намиращия се в ареста Румен Гайтански-Вълка.

Извънредно! Гайтански се предаде

"Жената е вдовица, с три деца. Виновна е, че е изпуснала метлата и кашончето за събиране на боклук. Истински дерибеи в тази фирма.

Помислили са се, че са богове. Работим с праисторически методи, на минимални заплати, а се печелят милиони", допълват още служители.

Вълка яко го закъса. Съдът го удари безмилостно (СНИМКИ)

Припомняме, че Вълка бе задържан заради афера със 150 лв. кредит от ББР, които са му били отпуснати без обезщетение. Според разследващите необезпеченият кредит е отпуснат през 2019 година на новорегистрираната и без никакви активи фирма на Гайтански "Роудуей кънстракшън".

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай