Издирваният Стайко Стайков пребит до безсъзнание

Настанен е в "Пирогов" в тежко състояние

Издирваният Стайко Стайков пребит до безсъзнание | StandartNews.com

Издирваният от Интерпол Стайко Стайков, син на бизнесмена Миню Стайков, е намерен пребит до безсъзнание в столичния квартал Бояна тази сутрин, научи "Стандарт".  

Той е закаран с линейка в "Пирогов", откъдето потвърдиха информацията, но отказаха подробности за състоянието му.  

Стайко Стайков е обвинен за участие в престъпна група за производство на нелегални цигари и ДДС измами, е настанен в болница "Пирогов".

Той беше издирван с Интерпол, тъй като разследващите смятат, че той също е бил част от престъпната схема, а не можеха да го открият, за да му повдигнат обвинения. Мъжът е разпитан от полицейски служители и в момента се проверява версията му за това какво се е случило с него.

Миню Стайков е с постановена от Апелативен специализиран съд мярката за неотклонение „Задържане под стража“. Той беше задържан при акция на Специализираната прокуратура в офисите на „Винпром Карнобат“ ООД, „Сис Индустрис“ ООД и „Топаз Мел“ ООД. Тогава на няколко лица бяха повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група, създадена с цел продажба на акцизни стоки без бандерол, извършване на данъчни престъпления и пране на пари. По-късно бе наложен запор над дружествените дялове и банкови сметки на бизнесмена, както и възбрана над множество негови недвижими имоти в цялата страна – земеделски земи, жилища, сгради.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай