Емигрант убил за 20 лева таксиметровия шофьор

Извършителят на убийството на на таксиметровия шофьор край Разград е 22 годишен младеж, който е влязъл в България преди седмица, преди това е живял в чужбина

Емигрант убил за 20 лева таксиметровия шофьор | StandartNews.com

   Извършителят на убийството на на таксиметровия шофьор край Разград е 22 годишен младеж. Той е влязъл в България преди седмица, преди това е живял в чужбина. Това съобщи на брифинг днес окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров. Разкриването на убийството стана за по-малко от 24 часа. Грабеж е водещият мотив за убийството според разследващите, които са работили по няколко версии за убийството.
 „Категорични сме, че това е извършителят, доказателствата са красноречиви. Намерени и иззети са банкнота от 20 лева, мобилният телефон на жертвата и таблет, съобщи Ивайло Йовчев, директор на областната дирекция на МВР в Разград. По разкриването на престъплението са работили и служители от Главна дирекция „Национална полиция“. Това са същите полицаи, разкрили жестокото убийство на русенската журналистка Виктория Маринова, уточни старши комисар Йовчев.
 На 22-годишния убиец, който е задържан, ще бъде повдигнато обвинение  за убийство с грабеж. Държавното обвинение ще настоява за най-тежката присъда – доживотен затвор без право на замяна.
Фото - радио Шумен
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай