Божков с ново старо клише за плащани подкупи

Прокуратурата бездействала по подадените от него сигнали

Божков с ново старо клише за плащани подкупи | StandartNews.com

Ел Чапо от България - Васил Божков - завъртя нова интрига в типичния си мафиотски стил. Олигархът с 18 обвинения, който завлече 700 млн. лв. и се скри в Дубай, се ожали, че не го търсят от прокуратурата, нападна поименно главния прокурор Иван Гешев и отново атакува държавата в лицето на премиера Бойко Борисов, пише "Монитор".

Като типичен интригант от Магурата, велинградския Ел Чапо атакува прокуратурата, че бездейства по подадените от него сигнали. Божков стига и по-далече като се обяснява как адресът му бил известен в луксозната кооперация в Дубай, която вече ви показахме, но все още никой не му е взел показания. Вместо да се върне у нас и да спази закона, хазартният бос се е вживял в ролята си на ВИП персона и иска него да го търсят, а не той да следва законите на България.

Обвиняемият хазартен бос директно атакува и правителството с вехтата опорка, че е дал 67 млн.лв. на Борисов, финансовия министър Владислав Горанов и Менда Стоянова, като пробутва и извлечения от личната си сметка в периода 2017-2019 г. По тази тема той вече беше опроверган, че е финансирал политическата кампания на Мая Манолова, както е захранвал с пари и протести срещу властта.

Отново българския Ел Чапо се прави на ощипан за завлечените 700 млн. лв. и реве за правосъдие, като в същото време брутално погазва законите. В цялата му акция са се включили и останалите едри олигарси Цветан Василев, откраднал 56 млрд. лв. от КТБ и избягал в Сърбия, Иво Прокопиев, Огнян Донев и Сашо Дончев. Целта на всички тях е една - да избегнат правосъдието. А цялото им бягство се финансира щедро от милиардите, които откраднаха от всички нас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай