Банско изтръпна! Побеснял началник преби свой служител

Майката на нападателя му спасила живота

Банско изтръпна! Побеснял началник преби свой служител | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

Служител твърди, че е пребит на работното си място от шефа си. Случаят е от преди седмица в Банско, където Васил Гидженов работи като готвач. Мъжът твърди, че е нападнат в гръб от собственика на заведението с удари в главата и по цялото тяло. След намесата на полицията извършителят е задържан за срок 24 часа.

„Нямам обяснение за случилото се. Човекът ме покани след края на смяната ми, защото имах рожден ден – да изпием по едно питие и да поговорим. Всичко вървеше много нормално. Но на излизане от механа „Войводите” той ме нападна в гръб. Паднах на земята и си ударих главата. След това ударите продължиха”, разказа пред Нова телевизия пострадалият Гидженов.

По думите му майката на нападателя му спасила живота. „Жената живее на горния етаж над механата. Тя чула виковете и се обадила на полицията. След това слезе долу и буквално го махна от мен”, подчерта Гидженов.

Мъжът е категоричен, че не познава нападателя си от дълго време. „Работех там от десетина дни. Но съм чувал, че това не е първият път. Той е нападал и други хора, работили с него”, посочи битият.

Гидженов си е извадил медицинско свидетелство. "Още на следващия ден отидох да си извадя свидетелство. Пораженията ми са доста. Но големият проблем в момента е гърбът ми, който продължава да ме боли", заяви той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай