Сърцето на Шаулич не издържало реанимацията

Вечна слава, скъпи приятелю, написа Лепа Брена

Сърцето на Шаулич не издържало реанимацията | StandartNews.com

Шабан Шаулич е починал от сърдечен удар, получен при опитите на лекарите да го реанимират след травмите от катастрофата. Това разкриха от болницата в Германия, където сръбският легендарен певец е бил откаран с линейка след зверската катастрофа на магистралата край Дортмунд, пишат сръбските медии. Лекарите са се опитвали да реанимират Шаулич, но в един момент сърцето му просто не е издържало и той е получил инфаркт. 

Междувременно медиите в Сърбия разпространиха изявление от семейството на легендарния певец. "С голяма болка и огромна тъга ви информираме, че днес спря сърцето на Шабан Шаулич и замлъкна най-красивият глас. Напусна ни нашият съпруг, баща, дядо, кръстник и приятел Шабан Шаулич.. Любовта, която той безкористно даваше навсякъде около себе си, ще ни кара да си спомняме за него винаги като за един велик творец, неповторим певец, но преди всичко чудесен човек!" 

"Напуснаха ни най-добрите. Сред тях, Шабан. Учих се от него, сътрудничихме си, пеехме и скърбяхме заедно, обичахме го и го уважавахме, научихме от него много за живота... Вечна слава, скъпи приятелю", написа пък другата фолк легенда на Сърбия Лепа Брена, която публикува и обща снимка с Шабан.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай