Кървав бал на випускници в Тексас

Двама души са убити, а най-малко 14 са ранени при стрелба на студентско парти в град Грийнвил, недалеч от Далас

Кървав бал на випускници в Тексас | StandartNews.com

Двама души са убити, а най-малко 14 са ранени при стрелба на студентско парти в град Грийнвил, недалеч от Далас, в южния американския щат Тексас, предаде БТА. Трагедията се разиграла малко преди полунощ снощи по време на бал на випускници на филиал на Тексаския университет Ей енд Ем-Комърс.

Според местен полицейски шеф стрелбата започнала около 15 минути след като полицаите вече пристигнали на мястото на партито. Те били повикани поради сигнали за незаконно паркиране и чули изстрели от задната страна на сградата, но не могли да определят дали те били дадени вътре или отвън. При последващия оглед на сградата вътре били намерени двамата убити. Други 14 души са потърсили медицинска помощ или са хоспитализирани с различни наранявания. От университета казаха, че партито не е официално организирано от управата, а от самите участници. По оценка на полицаите на него имало около 750 души.

Стрелецът се издирва и засега властите не разполагат с негово описание. Няма информация и колко сериозни са травмите на ранените. От офиса на местния шериф казаха, че ще дадат повече информация по случая на пресконференция по-късно днес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай