Вижте всички решения на последния Изпълком за годината

В съдийската комисия бе включена позиция Ръководител на проекта VAR

Вижте всички решения на последния Изпълком за годината | StandartNews.com

Завърши последното заседание на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз за 2019 година. На него бяха гласувани промени в Съдийската комисия, в която бе включена и позиция „Ръководител на проекта VAR”.

Ето и официалното съобщение от БФС:
„Днес, 13 декември, се проведе последното редовно заседание на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз за календарната 2019-а година. На него членовете на ИК приеха предложенията за дневен ред на насрочения за 7 юни 2020-а Конгрес на съюза, както и предложенията за комисии за подготовката на Конгреса, в т.ч. Комисия за промени в Устава на БФС.
Прието бе и предложението за бюджет на Българския футболен съюз за 2020-а година според гласувания на общото събрание от 2018-а програмен бюджет.
Членовете на Изпълнителния комитет гласуваха и промените в състава на Съдийската комисия към БФС, предложени от председателя й Костадин Стоичков. В новия състав е включена и позицията "Ръководител на проекта VAR", която ще се изпълнява от Петър Петров. Той ще има задача да представи на специално сформираната Комисия за въвеждане на видео асистент арбитрите различните варианти за вкарване на нововъведението в употреба.
По предложение на първия вицепрезидент и ръководител направление ДЮФ Емил Костадинов и на техническия директор на БФС проф. Лъчезар Димитров за селекционер на националните юношески отбори до 17 години бе назначен Йордан Петков.”

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай