Световният шампион не срещна отпор в Молдова (ВИДЕО)

Франция спечели с 4:1 като гост

Световният шампион не срещна отпор в Молдова (ВИДЕО) | StandartNews.com

Световният шампион Франция тръгна с летящ старт в евроквалификациите по пътя за Евро 2020 като в двубой от група Н победи като гост Молдова с 4:1. Попаденията през първата част реализираха Гризман, Варан и Жиру, а през втората част точен беше Мбапе, точен за домакините беше Амброс в края на двубоя.

"Петлите" бяха пълни господари на полето и правеха каквото си поискат, за да се стигне до 24-ата минута, когато Антоан Гризман получи отличен пас от Пол Погба и прониза вратата на домакините. Три минути по-късно Рафаел Варан засече центриране от корнер и с глава удвои преднината на тима си. Третият гол в мача дойде в 36-ата минута, когато с отличен удар Жиру прониза Кошелев. През втората част Мбапе и Погба можеха да се разпишат, но това така и не се случи. В 87-ата минута на срещата Килиан Мбапе получи топката, беше оставен непокрит от двама бранители на домакините и се разписа за 4:0 в полза на "петлите". 

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Молдова запази честта си с гол на Владимир Амброс в края на двубоя, което сложи и точка на финалния резултат. Интересно е да се отбележи, че 27-ия гол с екипа на Франция на Гризман го изравни в голмайсторската листа с Карим Бензема и доближи Юри Джоркаеф, а голът на Жиру го изравни с Трезеге като двамата имат по 34 гола.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай