Слави Бинев и таекуондисти вилняха в централата на ООН

Българинът и д-р Чо облякоха дизайнерски дрехи в подкрепа на включването на брейк-денс в програмата на Олимпийските игри

Слави Бинев и таекуондисти вилняха в централата на ООН | StandartNews.com

Начело с президента на Световната федерация - WT д-р Чо и президентът на ETU Слави Бинев, таекуондисти вилняха в централата на ООН, но вместо да ги арестуват ги аплодираха бурно.  С уникално шоу и демонстративни техники, отборите на WT и ITF представиха последната си демонстрация в чест на чест на 25-тата годишнина от включването на таекуондо в Олимпийските игри. Символично в сградата на Обединените нации в Женева, завърши и сензационната поредица от срещи на върха на двете световни таекуондо федерации от Южна и Северна Корея. Европейският таекуондо съюз и Българската федерация бяха представени от президента им Слави Бинев. 
Във фокуса на камерите обаче, отново се озоваха президента наWT д-р Чо и Слави Бинев. В ООН те облякоха дизайнерски дрехи в подкрепа на включването на брейк-денс в програмата на Олимпийските игри през 2024 в Париж. Любопитното в случая е , че уникалните модели са на един от най-известните български артисти зад граница – Влади,(който също е бивш спортист), който работи с легенди като Флойд Мейуедър, Конър Мак Грегър, Шанън Лий и много други. 
По инициатива на Слави Бинев и с ангажираността му в качеството на Президент на ETU и бивш евродепутат, стана ясно, че следващото посещение на демо- отборите на WT и ITF, които са своеобразен боен вариант на „Цирк дьо Солей“ ще бъде в Европейския парламент. След европейските избори, членовете на ЕП и ЕК ще имат възможността да станат свидетели на най-уникалното бойно шоу в света, което вече обра аплодисментите във Ватикана пред Папа Франциск, в Музея на олимпизма в Лозана пред Томас Бах и бившия канцлер на Германия – Шрьодер, и за втори път в емблематичната централа на  ООН в Женева, Швейцария, след тази през 2016г. в Ню Йорк. Преди или след посещението на феноменалния отбор в ЕП, Бинев се е ангажирал да направи всичко възможно, демонстративният отбор на двете световни федерации да посети страната ни, за да може българската публика да се докосне до невероятното шоу.

Очаква се по време на най-престижния таекуондо турнир Grand Prix през Октомври в София, да бъде организиран европейски еквивалент на невероятното демонстративно шоу. По възложение на световната федерация, реализацията на събитието ще бъде организирана от президента на ETU и БФТ Слави Бинев, а родната публика ще има възможността да се наслади на невероятните бойни техники.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай