Шеф на ЦСКА 1948: Нека се обединим!

Това поиска Добрин Гьонов в името на феновете

Шеф на ЦСКА 1948: Нека се обединим! | StandartNews.com

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов е "за" обединението между техния клуб и този на ЦСКА-София. За евентуално обединение между двете ЦСКА се заговори, след като стана ясно, че ЦСКА 1948 ще играе в Първа лига през новия сезон.

По-рано през днешния ден бившият адвокат на ЦСКА и привърженик на "червените" Радостин Василев коментира, че е "време за обединение". Той обяви, че това може да стане много бързо, като просто едно от двете ЦСКА бъде заличено.

В тази връзка колегите от "Спортал" потърсиха за коментар Добрин Гьонов. "Радостин Василев много точно е казал, че при обединение единият клуб трябва да си отиде. Искам да подам ръка на феновете, на публиката на ЦСКА. Подавам ръка на всички армейци - нека се обединим", заяви Гьонов.

От думите му не стана напълно ясно дали ЦСКА 1948 е готово да се заличи, ако от ЦСКА-София се съгласят на обединение. За момента изглежда, че ЦСКА-София не желае подобно обединение. По-рано днес главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов нарече "честния път" на ЦСКА 1948 "смешен", като подчерта, че са предприети съдебни мерки срещу клуба заради използването на същата абревиатура и емблема.

За обединение между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 заговори и голямата легенда на "червените" Аспарух Никодимов. Бившият треньор е на мнението, че подобно обединение би помогнало на армейците да се доближат до хегемона в българския футбол през последното десетилетие Лудогорец.

За обединение вече се изказа и спонсорът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов, собственик на "Ефбет".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай