Sesame и 7Sport прогнозират оспорван двубой мажду Атлетико-Ливърпул

Всичко предстои само след няколко дена

Sesame и 7Sport прогнозират оспорван двубой мажду Атлетико-Ливърпул | StandartNews.com

След прекъсването покрай квалификациите за световно първенство между националните отбори, след няколко дена ни предстои нова доза емоции със сблъсъците от Шампионска лига. Коефициентите на букмейкъра Сезам са повече от добри, а за новите потребители наличния Sesame bonus е перфектна възможност за добра печалба. Един от най-интересните двубои в първият ден на срещите е между Атлетико Мадрид и Ливърпул.

Двата тима се представят доста добре до момента и заемат първото и второто място в групата си. Водачът Ливърпул има пълен актив от шест точки за изиграните два мача до момента. Головата разлика е 8 вкарани на 3 получени гола, като победиха Милан с 3-2 като домакин и разбиха Порто с 5-1 като гост. Тимът запазва добрата си форма от миналият сезон и е основен претендент да продължи напред от групата, както и за спечелване на самият трофей. Не забравяйте да използвате наличниа сезам бонус за дългосрочни залози, като например бъдещ победител в Шампионска лига и Лига Европа.

Атлетико Мадрид има спечелени четири точки, като е с три пред третият тим в групата. Атлетико направиха равен 0-0 с Порто и успяха да победят като гост Милан с 2-1. Ако запазят формата си в оставащите двубои, вероятно ще се класират напред, но в настоящият двубой срещу Ливърпул със сигурност ще търсят поне точка.

Като цяло брокерите дават предимство на гостите от Ливърпул и тяхна победа е оценена на 2,20 среден коефициент. Домакинската победа се котира на 3,10-3,15, доста добър коефициент за тези, които търсят риска. Победа за домакина никак не е невъзможна, имайки предвид традиционно доброто тактическо представяне на тима. Най-високо е оценено равенството, с 3,30, което подсказва, че анализаторите от 7Sport прогнозират победа за някой от тимовете, като равенството е краен вариант.

Не е лош коефициента на букмейкъра Sesame за головете, минаване на линията от 2,5 гола е оценена с коефициент 2, а под нея коефициента е 1,80. Предполага се, че по-скоро двата тима ще си разменят голове, отколкото да не отбележи никой или само единия тим да вкара. Коефициентът за гол/гол е 1,80, а за няма гол/гол 1,95. Естествено за най-очакван голмайстор е определен Мохамед Салах, като коефициента да вкара по всяко време е 2,30. Ако познаете, че Салах отбележи първият гол в мача, то с коефициент от 5 за този пазар вие ще имате чудесна печалба за вечерта.

Срещата ще се наблюдава от много фенове на футбола и залозите и очакванията са за много емоции и доста оспорван двубой. Всичко предстои само след няколко дена, така че има време да се открият още интересни пазари за двубоя в зависимост от последните новини.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай