Sesame фаворизира Рома в мача срещу ЦСКА от груповата фаза на ЛК

ЦСКА попадна в група C на новия турнир, където ще премери сили с тимовете на Рома, Зоря Луганск и Будьо/Глимпт

Sesame фаворизира Рома в мача срещу ЦСКА от груповата фаза на ЛК | StandartNews.com

Лигата на Конференциите е новото попълнение сред Европейските клубни турнири. Първото му издание пък е съпътствано с дебютно участие на български тим в груповата фаза. ЦСКА успя да отстрани Лиапая, Осиек и Виктория Пилзен и за втора поредна година ще участва в европейките турнири поне до месец декември. Ако мислите, че родния евробоец ще успее да спечели достатъчно точки за да се класира в следващата фаза на турнира, сега е точния момент да посетите Sesame.bg online, където ще откриете специални оферти и увеличени коефициенти за всички мачове на „червените“ в Лигата на Конференциите

ЦСКА попадна в група C на новия турнир, където ще премери сили с тимовете на Рома, Зоря Луганск и Будьо/Глимпт. Първите два отбора са познати за ЦСКА. През изминалия сезон, ЦСКА постигна една от най-сладките си Евро победи от началото на този век с 3:1 срещу Рома. Sesame обаче не вярва, че българския тим е способен на ново чудо. Успех за българския тим се търгува при коефициент 13. Победа за Жозе Моуриньо и Рома пък идва при ставка от едва 1.20. Равенството е оценено на 6.

ЦСКА и Рома са се срещали общо три пъти в Европа в своята история. Първият път е през 1983-та година, когато двата тима си разменят по една победа с 1:0. Следва сблъсък от груповата фаза на Лига Европа през 2009-та, когато италианците постигат две лесни победи с 2 и 3 на нула. Вече споменахме за победата на ЦСКА през изминалия сезон, но трябва да отчетем, че „армейците“ не загубиха и в ответния мач. Срещата на „Олимпико“ завърши 0:0, а ЦСКА спечели 4 от 5-те си точки срещу завършилия на първо място в групата гранд от Рим.

ЦСКА се познава добре и с още един от отборите в групата – Зоря Луганск. Двата тима се срещнаха в квалификациите на Лига Европа през сезон 2019-та. Мачът в София завърши 1:1, но украинците постигнаха минимална победа в реванша, с което изхвърлиха родния тим от Европа.

Тимът на Будьо/Глимпт е непознат в Европа и не се е срещал с български съперници.

Формата на ЦСКА

„Червените“ стартираха катастрофално сезона, което доведе до ранна треньорска рокада. След скандалното равенство срещу Лиапая, Любо Пенев бе уволнен, а Стойчо Младенов се завърна начело на ЦСКА. От тогава насам, отборът допусна само едно поражение – гостуването на Виктория Пилзен, но пък в реванша чехите бяха сразени с късен гол на Юрген Матей в продълженията. ЦСКА спечели първите си три мача в Първа лига, но допусна неприятно равенство срещу Славия в последния кръг. „Белите“ бяха с човек по-малко, но това не им попречи да реализират късен изравнителен гол в продълженията, след като нападателите на ЦСКА пропуснаха дузпа и още половин дузина положения пред вратата на Светослав Вуцов.

Как се справя Рома

„Римските вълци“ стартираха Серия А с две победи от 2 мача, а във всички турнири тимът вече нареди 5 поредни успеха. В тези мачове Рома допусна само два гола и никак не ни изненадва, че от Sesame прогнозират  ЦСКА да не отбележи нито един гол в мача. Коефициентът за под 0.5 гола в срещата за българите е 1.58. Ако пък смятате, че, в отсъствието на Кайседо, родния тим може да смълчи „Олимпико“ поне веднъж, може да заложите при ставка от 2.12 в българския сайт за спортни залози Sesame.

Прогноза за мача

Жозе Моуриньо натрупа сериозен опит срещу балкански съперници в Европа през последните два сезона и няма да позволи на подопечните си да подценят сблъсъка. За това, ние смятаме, че Рома ще спечели мача, а коефициентът от 1.20 на Sesame е перфектен за залог в права колонка с още няколко срещи от богата Евро програма от четвъртък вечер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай