Поредна драма на "Анфийлд"! Ливърпул удари Милан/СНИМКИ/

Реал М победи Интер като гост

Поредна драма на "Анфийлд"! Ливърпул удари Милан/СНИМКИ/ | StandartNews.com

Поредна изключителна футболна вечер на митичния "Анфийлд". Ливърпул победи Милан с 3:2 в голяма драма от първия кръг в групите на Шампионска лига.

"Червените" размазаха гостите от атаки и надмощие, но бяха на път дори да изпуснат мача на полувремето. При 1:0 в 14-та минута Салах изпусна дузпа, а след това убийственият натиск на домакините така и не водеше до второ попадение.

Снимка 546639

За сметка на това - леден душ. В края на първата част Милан вкара два изненадващи бързи гола и обърна резултата! Пълен абсурд за момента, но факт.

Ливърпул обаче се отърси от напрежението и през второто полувреме отново мачкаше съперника си. Този път логиката тържествуваше и с попадение на Салах и капитана Хендерсън, тимът на Юрген Клоп стигна до успеха - 3:2.  

Изображение 546647

А претъпканият легендарен "Анфийлд" видя поредната велика европейска вечер, завършила с хепиенд. Със сигурност - това е най-минималната загуба, с която Милан можеше да си тръгне от този мач, въпреки временния проблясък.

В другия мач от тази желязна група Атлетико Мадрид и Порто завършиха наравно 0:0.

РЕЗУЛТАТИ-  Група А - Брюж - ПСЖ 1:1, Манчестър Сити - Лайпциг 6:3, група В - Атлетико М - Порто 0:0, Ливърпул - Милан 3:2

Група С - Бешикташ - Борусия Д 1:2, Спортинг - Аякс 1:5, група D - Шериф - Шахтьор 2:0, Интер - Реал М 0:0,   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай