Левски пусна в продажба билетите за Етър

Сектор В отново ще бъде затворен

Левски пусна в продажба билетите за Етър | StandartNews.com

Билетите за предстоящата среща на ПФК Левски срещу тима на Етър (Велико Търново) от 19-ия кръг на Първа лига вече са продажба.

Пропуски ще се продават във фен магазина на сектор А на стадион "Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите да посетят мача ще могат да си купят билет също така и от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.  

В деня на мача (08.12) билети ще се продават на касите пред Сектор А и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 12:00 до края на първото полувреме.

В сила остава кампанията на "сините", целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Етър отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу цената от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв. За децата се издават билети с нулева стойност. Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор А. 

Цената за ВИП Семейния сектор "Vivacom" е 40 лева, като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. Ако двама възрастни придружават до две деца до 14 г., то цената е 60 лева. В сектора за малките фенове са предвидени редица забавления, като джаги, плейстейшън 4, безплатни пуканки, среща с талисмана "Лъвски" и едни от най-добрите места на стадиона. Към семейния сектор "Vivacom" се влиза през ВИП входа на Сектор А.

За срещатата отново ще бъде затворен сектор В на "Герена", заради влошените метеорологични условия. Всички притежатели на абонаментни карти ще бъдат допуснати в сектор А, ложа 2 на стадиона. 

Срещата е с начален час 17:30.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "А" - 10 лв. (Блок 3), 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор "Б" - 7 лв.

Сектор "Г" - 7 лв. (гости)

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай