Хубчев: Трябва да внимаваме с хвалбите

Много сме малки, за да избираме къде да играем и къде не, обяви треньорът на Левски

Хубчев: Трябва да внимаваме с хвалбите | StandartNews.com

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев сподели след класирането на отбора за 1/8-финалите за Купата на България, че тимът не е в позиция да си избира в кой турнир да играе и в кой не, дали да насочат усилията си за Купата на България или в първенството. „Сините” продължават напред в надпреварата, след като преодоляха Спартак Варна с 5:1 на Градския стадион в Балчик.

„При 5 гола каквото имах да кажа, съм го казал, но ще е пресилено да кажа, че имам забележки след този резултат. Самият факт, че Мартин Петков е в отбора е достатъчен, надявам се да си хваща шансовете, както днес го направи. Колкото до Станислав Иванов, той също има много дълъг път още, трябва да внимаваме с хвалбите, въпреки че знам, че вие имате симпатии към младите играчи”, сподели Петър Хубчев.

„Имаме други проблеми, които трябва да решим и спираме да мислим за купата към този момент. Не искам да коментирам по никакъв начин събитията по трибуните.”

„Бързаме да хванем самолета и бързаме да тръгнем по най-бързия начин. Очаквам следващия ни мач да тежък, като всеки един двубой напоследък. Съперникът ни е дисциплиниран"

"Много сме малки да си избираме такива турнири като първенството на България и Купата на България. Много сме далече от това да предпочитаме да играем някъде, пък някъде да не играем. Ако някои го правят, това са много по-големи отбори, но ние трябва да се влагаме максимално навсякъде”, коментира още Петър Хучбев.

Запитан за едновременното включване на Мазурек и Нашименто, Петър Хубчев коментира: „Пак опираме до някакви персонални оценки, не си спомням да са били и двамата здрави по едно и също време досега, затова не са играли заедно, но в зависимост от противника и тактиката е възможно да се появят пак двамата.”

Относно предстоящата контузия на Станислав Костов треньорът на Левски сподели: „Нямам информация, има определена дата за операция в Германия, дано да е точната диагноза, това момче преживя страшно много. Без да съм специалист той е стискал зъби, играл е контузен и това е усложнило контузията, но здравето е над всичко.”

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай