Инфаркт е покосил боксьора Борис Станчев

За това разкри братовчед му в социалните мрежи

Инфаркт е покосил боксьора Борис Станчев | StandartNews.com

Инфаркт е покосил Борис Станчeв - починалият млад български боксьор след мач в Шкодра (Албания). Това твърди Любо Иванов - братовчед на 22-годишния спортист. 

Както вече стана ясно, Борис Станчeв е излязъл на ринга със самоличността на колегата си Исус Величков, като за момента не е ясна причината за подмяната. Боксьорът е участвал в мач в категория "перо" срещу местния представител Ардит Муря и в четвъртия рунд е припаднал. На помощ веднага са се притекли от медицинския екип, успели са да го върнат в съзнание и да го транспортират до най-близката болница.

"Той беше един от най-добрите боксьори в Нови Искър. Как здраво, право, силно момче без никакви заболявания е получил инфаркт? Това момче е братовчед ми и е много добър на ринга. Треньорът винаги го караше да губи по точки. Беше казал на треньора си, че не се чувства добре от водата, която е пил. Той му казва "давай, ще издържиш". След минута и половина се строполил на земята. Видеоклипът е отрязан. Ако всичко беше ОК, тренерът нямаше да избяга и да се прибере в България. Нещастник, долен продажник! Същият като шибаните албанци. И не се казва Исус Величков, а Боби Станчев", пише Любо Иванов във "Фейсбук".

Четете още

Ужас! Починалият боксьор в Албания е друг българин

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай