Браво, ЦСКА! Рома на колене

Червените изиграха отличен мач, за съжаление отпадат от Лига Европа

Браво, ЦСКА! Рома на колене | StandartNews.com

Ето вечер, в която българският футбол може да те зарадва!

ЦСКА победи италианския гранд Рома с 3:1 в последен мач от групата в Лига Европа. Поздравленията са за целия отбор, както и за треньора Бруно Акрапович.

Фактът, че Рома се е класирал напред, се отчита. Но мотивацията, великолепната игра на "червените" са реалност, която няма нищо общо с други обстоятелства. Ако някой е подценил нещо, си е негов проблем.

ЦСКА стартира по-добре от своя именит съперник и натискът им даде резултат още в 5-ата имнута.

Тогава Мазику центрира отляво, Санкаре опита да стреля, но не уцели добре топката, която се отклони в крака му и се върна назад към Тиаго, който опъна мрежата на Рома с топовен шут от границата на наказателното поле

Нещата се промениха в 22-та минута, когато Майорал овладя добре в наказателното поле центриране отдясно и подаде към Миланезе, който с изстрел от 13-14 метра вкара в долния десен ъгъл за 1:1..

В 34-та минута Али Соу вкара красив гол с мощен шут за радост на "червените" - 2:1.

Това е вечерта на Соу! Използва грешка в защитата на Рома и в 55-та минута елегантно отбеляза - 3:1 за ЦСКА!

Малко по-късно, в 60-ата минута, Соу бе близо до своя хеттрик, когато сантиметри ен му достигнаха да засече по-добре топката след центриране на Мазику отляво.

В крайна сметка ЦСКА спечели с 3:1, но за съжаление отпада от директните елиминации. Червените събраха 5 точки. Опитът обаче е изслючително ценен, както и фактът, че отборът твърдо върви нагоре с новия треньор.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай