Борисов може и да играе за президент

Премиерът доволен колко добри неща е свършил

Борисов може и да играе за президент | StandartNews.com

Хасково

Премиерът Бойко Борисов се колебае дали да се кандидатира за президент на изборите през 2016 година. Това обяви той по време на откриването на новата пречиствателна станция за отпадъчни води край Хасково.
Съоръжението струва 30 млн. лева, като финансирането идва от Европейската банка и държавния бюджет.

Репликата на Борисов дойде като оценка за това как си върши работата правителството му. „Шест правителства досега са построили 30 процента от пречиствателната станция. Ние за година и половина я завършихме. Като гледам колко добре се справяме, се колебая дали да се кандидатирам на следващите президентски избори”, обясни Борисов.

Министър-председателят не пропусна да „ужили” опозицията в парламента. „Така съм си направил графика, че всеки ден да режа по 2-3 ленти. Това се все наши обекти. Вече като режа лента трябва телевизиите да слагат червена точка „забранено за ДПС и БСП”, пошегува се Борисов.

Според него оценката за управлението на България е дошла вчера от еврокомисаря по регионалното развитие Йоханес Хан. „Явно комисарят Хан не е чул какво говори Станишев, защото в деня, в който ЕК спря 1 млрд. Евро за Румъния, нас ни похвали за големите инфраструктурни обекти”, обясни премиерът.

Георги Пеев

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай