Бляскавите половинки на Скуадра адзура /СНИМКИ/

Ето някои от най-известните футболни съпруги и приятелки

Бляскавите половинки на Скуадра адзура /СНИМКИ/ | StandartNews.com

Много се изписа за финала на Евро 2021 тази вечер между Италия и Англия. нека малко да разнообразим напрежението преди битката с друга известна част от италианския футбол. Нежните поливинки на националите. 

Зад всеки италиански играч се крие зашеметяващо красива половинка. Ето няки от красавиците до звездите на „Скуадра адзура“:

Френският модел Джесика Ейди със сигурност ще подкрепя своя годеник Марко Верати тази вечер. Поводът ще бъде двойно по-специален, тъй като Джесика празнува 30-ия си рожден ден.

Джесика Айди и секси провокациите на модела на Sports Illustrated -  Lifestyle.bg

През май 2019 г. тя и Марко бяха забелязани да се държат за ръце на Гран при на Монако, но не обявиха публично връзката си до Седмицата на модата в Париж пет месеца по-късно. Моделът показа изумителната си фигура по бански в Sports Illustrated. След като приключи Европейското първенство, Джесика и Верати ще започнат подготовка за сватбата си. 

След само три срещи с Джесика Мелена, нападателят Чиро Имобиле, казва на италианската красавица: „Ще бъдеш майка на децата ми.“ Припомняйки съобщението, Джесика - която сега има три деца от съпруга си - разкри: „’ Казах, че мисля, че е малко силно, но скоро след това той спази обещанието си. Това бяха истински думи.

Жената до Имобиле: Няма да ходи в Наполи, баща ми го обича повече от мен -  Webcafe.bg

“ Зашеметяващата 30-годишна Джесика, която има 970 000 последователи в Инстаграм, е била студентка по криминология и криминалистика в университета „L’Aquila“, когато се запознава с Имобиле в ресторант в Абруцо, Италия. Скоро след това Джесика напуска обучението си и се омъжва за италианския национал през 2014 г. 

Вратарят Джанлуиджи Донарумма допусна само три гола в шест мача и наскоро спечели място в топ френския отбор Пари Сен Жермен. Италианецът се извисява над годеницата си Алесия Елефанте.

Who is Alessia Elefante, Gigio Donnarumma's girlfriend

В мрежата се появиха сърцераздирателни снимки на Джанлуиджи, който се навежда, за целувка с неговата дребна партньорка. 22-годишната студентка е във връзка с Джанлуиджи от 16-годишна. 

Дженовева Дароне - известна като Джени - е омъжена за капитана на Наполи Лоренцо Инсиние от близо десет години. Приятели от детството, двойката започва да излиза, докато Лоренцо играе за Пескара в Италия. Тяхната вихрена романтика ги накара да се сгодят седем месеца по-късно, за да стигнат до сватба в родния си град Неапол през 2012 г. Завършила изкуство и бивша продавачка, ослепителната 28-годишна Дженовева, сега посвещава времето си да се грижи за децата им Кармин и Кристиян. 

Британската певица Катрин Хардинг ще трябва да избере на коя страна ще застане днес, докато отборът на приятеля й Жоржиньо се бори за титлата на Евро 2020 с Англия на „Уембли“. Родена в Енфийлд, Северен Лондон, Катрин стана известна, след като миналата година достигна финалната фаза на „The Voice“. Нейното изпулнение на „I Put A Spell On You“ завладя съдиите на прослушванията и й спечели много фенове във Великобритания. Прекарвайки голяма част от живота си в Ирландия,

Таймаут :: Назаем от

30-годишната Катрин също споделя мимолетна романтика с актьора Джуд Лоу и през 2015 г. ражда петото му дете, дъщеря Ада, вече шестгодишна. Няколко години по-късно Катрин и Жоржиньо се събраха, след като футболистът се раздели със съпругата си Наталия Лефтери. Катрин роди син на италианския национал миналия септември, споделяйки снимка в Инстаграм на малките крачета на Джакс и надписа „Колко луд е животът и колко прекрасен“. Когато обяви бременността си, тя каза: „Влязох в нова връзка и това определено ми даде много вдъхновение.“ 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай