Легенда на Ливърпул пее "Ла Бамба" като новобранец

37-годишният испански вратар Пепе Рейна изпя вечния хит в задължителната церемония по приемането му в Астън Вила

Легенда на Ливърпул пее "Ла Бамба" като новобранец | StandartNews.com

37-годишният испански вратар Пепе Рейна изпя вечния хит "Ла Бамба“ в задължителната церемония по приемането му като новобранка от новите му съотборници в Астън Вила, където той пристигна под наем от Милан. Легендата на Ливърпул (Пепе има 395 мача за "червените“, с които е печелил ФА Къп, Купата на лигата, Суперкупата на УЕФА и на Англия) бе взет на пожар заради контузиите на двамата вратари на Вила Том Хийтън и Джед Стиър.

За последно Рейна е играл във Висшата лига през май 2013 г., но мениджърът на Астън Вила Дийн Смит е убеден, че световният (2010) и европейски шампион (2008, 2012) с Испания е отлично попълнение заради опита и самочувствието си.

"Пепе има огромен опит и гласът му ще се чува в съблекалнята, защото отборът ни е доста млад“, заяви Смит, който се изправя пред сериозното предизвикателство да запази мястото на отбора в елита.

"Пепе изгледа как ни победиха 6:1 (от Ман Сити) миналата неделя и въпреки това се съгласи да подпише с нас. Нямаше да взема някого за оставащите 16 мача, ако не бях сигурен, че е готов да влезе веднага в игра“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай