Славейковци с нов кабинет по музика

Новооткритият кабинет по музика е с интересно дизайнерско решение в бяло, черно, сиво и червено,  разполага и с интерактивната дъска

Славейковци с нов кабинет по музика | StandartNews.com

                

С нова придобивка започна вторият учебен срок за учениците и  учителите в най-голямото в Южна България школо – СУ”П. Р. Славейков” в Кърджали. Новооткритият кабинет по музика е с интересно дизайнерско решение в бяло, черно, сиво и червено,  разполага с интерактивната дъска, а музикалните инструменти ще бъдат от неоценима помощ на педагозите.„Пожелавам да откривате и развивате много музикални таланти”, с тези думи към учителите по музика се обърна директорът на учебното заведение Милко Багдасаров. На видно място е и портретът на великия Моцарт, закупен от къщата-музей на композитора в Залцбург.

Учениците поздравиха всички  с песента "Приятелство". В  импровизирания концерт прозвуча и "За старата любов" в изпълнение на преподаватели и акомпанимент на китара на директора. В училището, в което се обучават на 1600 ученици от 1 до 12 клас, има специално оборудвани кабинети по история, литература. Сградата на школото бе  изцяло обновена по проект за енергийна ефективност на община  Кърджали, заедно с още четири училища.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай