С евъргрийни от Бг филми откриват Есенния панаир в Разград

Хилда Казасян изнася музикалния си спектакъл „Да послушаме кино”

С евъргрийни от Бг филми откриват Есенния панаир в Разград | StandartNews.com

С култови  музикални парчета от старите Бг филми  откриват Есенния  панаир в Разград.  На 10 септември вечерта  на сцената на Ронда в градския парк ще излезе Хилда Казасян, която ще изнесе своя музикален спектакъл „Да послушаме кино“.Заедно с нея като гост изпълнители  публиката ще чуе  майстора на кавала Теодосий Спасов и българския Синатра Васил Петров.

27-то издание на традиционния есенен панаир  в Разград  ще бде открито от кмета  доктор Валентин Василев. Тази година в  търговското изложение ще се включат 30 фирми  производители от цялата страна, а атракционите за деца ще бъдат 26.  12 скари ще примамват публиката да замези на панаира, а още 20 търговци ще открият щандове за храни и напитки  в парка.

Културният афиш на  празника включва петдневна концертна програма. Освен Хилда  на сцената  в градския парк в Разград ще  пеят фолкдивата Кали и любимата на тинейджърите DARA.  На 12 септември четвърътък на площад „Момина чешма“  ще  се състои концертът „Музика под звездите“ . На него  диригентът Максим Ешкенази ще представи програма от най-големия фестивал за класическа и фолклорна  музика на открита сцена у нас „Фортисимо фест – Разград 2019“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай