Рок-банди ще разтърсят Мъглижкия Балкан за празника на града

“We Are Going To Мъглиж” -под този надслов в края на месеца ще се проведе традиционния рок-фест в подбалканското градче.

Рок-банди ще разтърсят Мъглижкия Балкан  за празника на града | StandartNews.com

 “We Are Going To Мъглиж” -под този надслов в края на месеца ще се проведе традиционния рок-фест в подбалканското градче. Празникът на рока е със свободен достъп, сред красивата планинска панорама над Мъглиж, с много свободно пространство и възможности за опъване на палатки, канят домакините  феновете на рока. През двата последни дни на август те ще се насладят на музиката на "Контрол" и още куп банди като CATORGA, Jimmy’s Band, Hecktic, Bloodrush, SEVI, W.O.P.S., Urban Gray, Ivo Ruev Band 69 и др. Програмата на феста по традиция включва широко разнообразие от рок и метъл стилове. Според условието за участие  бандите изпълняват само  авторска музика, а голяма част от тях ще се представят и  новите си албуми.
  Tази година фестът съвпада с честване на 50-годишнина от обявяването на Мъглиж за град. За своя празник мъглижани готвят специална програма, в която са включени редици стойностни прояви като международният художествен пленер и гостите на рок-феста ще могат да се потопят празничната атмосфера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай