Психолози помагат на старозагорци в кризата

Виртуален психологически кабинет в общината дава безплатни консултации

Психолози помагат на старозагорци в кризата | StandartNews.com

Виртуален психологически кабинет в подкрепа на жителите на Стара Загора разкриха от днес от общината, съвместно с Международния младежки център и „Зонта клуб-Стара Загора“. Трима водещи специалисти - Яна Христова, Здравко Тенев и Таньо Тенев всеки ден по предварително изработен график, ще са на разположение на жителите на общината за всякакви въпроси и съвети, свързани с кризата, социалната изолация и пандемията от корона вирус.

Опитът сочи, че професионалните съвети на специалистите помагат на човек да преодолее по-лесно затрудненията при справянето с определена ситуация, чрез споделяне на своите притеснения и безпокойство.

Консултациите ще бъдат безплатни и конфиденциални и ще се провеждат чрез разговор по телефона или в специално създадена чат линия във фейсбук страницата.

На телефон 0885 456 553 психологът Яна Христова ще провежда психологически консултации и кризисни интервенции всяка сряда от 15,00 часа до 17,00 часа и в петък от 09,00 часа до 12,00 часа.

Психологът Здравко Тенев ще подкрепя нуждаещите се, като отговаря на телефон 0884 411 348 всеки понеделник от 15,00 часа до 17,00 часа и в неделя от 09,00 часа до 12,00 часа.

В онлайн психологически консултации ще се включи специалистът Таньо Танев, който ще помага всеки ден от 14,00 часа до 17,00 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай