Празнична програма за 6 май в Стара Загора

Общинският фолклорен ансамбъл „Загоре“ ще зарадва жителите и гостите на Стара Загора

Празнична програма за 6 май в Стара Загора | StandartNews.com

Общинският фолклорен ансамбъл „Загоре“ ще зарадва жителите и гостите на Стара Загора с празничен концерт по повод 6 май-  Ден на храбростта и празник на Българската армия. Той ще се проведе в празничния ден от 11,00 часа на площада пред Община Стара Загора. В програма влизат солови изпълнения на Мина Стойкова, Теодора Чалъкова, Йорданка Вълчанова, Цветелина Башкехайова и Веселин Василев, както и песни от репертоара на хора и оркестъра.

С начален час 11,00 е и музикално-танцов спектакъл с участието на АНПТ „Зорница“, ВС „Розов свят“, ДТС „Зорничка“ и ТФ „Димитров“, който ще се проведе на площад „Македония“ пред НЧ „Св. Климент Охридски 1858“.

На Гергьовден своя празник празнува старозагорското село Могила. От 13,00 часа на площада в населеното място ще започне концерт „Зелен, зелен Гергьовден“ с участието на Трупа за съвременно изкуство „Танца на вятъра“.

В празничния ден за доброто настроение на старозагорци от 17.00 часа в парк „Пети октомври“ ще се проведе концерт на Общинския духов оркестър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай