Подкрепете българския производител в първия за годината базар

"Флора Бургас" събира над 40 производители на био храни, напитки, крафт бира и творци от всички кътчета на страната на 22-25 май

Подкрепете българския производител в първия за годината базар | StandartNews.com

Български производители на био храни, напитки, крафт бира и творци от всички  кътчета на страната ще бъдат част от първия за годината ХЕНДМЕЙД БАЗАР в експозиционен център "Флора Бургас" на 22, 23, 24 и 25 май. Предвид епидемичната ситуация и необходимите мерки за сигурност, изложението ще бъде на открито.

Посетителите ще видят как се правят керамични съдове на грънчарските колела на известни в страната майстори и ще се запознаят с техниките за тъкане на килими. Изненадите са много, а забавлението е гарантирано.

"Вярваме и продължаваме да вярваме, че купувайки подарък ръчна изработка, купуваме часове на проби, експерименти и провали. Купуваме часове, дни, седмици на отчаяние и истинско щастие", споделят организаторите на базара.

Мотото тази година е "Подкрепете българския производител!".

В базара ще участват също така малки мандри от бургаския регион, бутикови производители на колбаси, хлебопроизводители. Ще бъде шарено и в арт зоната, където ще откриете над 20 творци на бижута, плетени играчки, свещи, керамични съдове, уникални сувенири от дърво, био козметика и други.

Взети са всички мерки за сигурност и хигиена както на посетителите, така и на участниците. За да се избегне струпване на хора, организаторите ще направляват гостите на базара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай