„Комедийният хит на сезона“ е с адрес Казанлък

Постановката на „Том, Дик и Хари” от Рей Куни на казанлъшките театрали получи най-високия вот на публиката от 5,84 точки измежду 4-те спектакъла, които бяха представени на празниците.

„Комедийният хит на сезона“ е с адрес Казанлък | StandartNews.com

Общинският театър „Любомир Кабакчиев“ - Казанлък е победител в 18-я фестивал „Комедийният хит на сезона”. Това стана ясно на финала на Чудомировите празници, 2019, които бяха закрити официално снощи. Постановката на „Том, Дик и Хари” от Рей Куни на казанлъшките театрали получи най-високия вот на публиката от 5,84 точки измежду 4-те спектакъла, които бяха представени на празниците. На второ място зрителите са класирали постановката „Бащи, лъжи и още нещо” на драматичния театър „Стоян Бъчваров“ – Варна,  а на трето - спектакъла на столичния Малък градски театър зад канала „Аз обичам, ти обичаш, тя обича”.
   Почетната статуетка бе връчена на победителите   от председателя на Фондация „Чудомир” и народен представител Борис Кърчев. 
 „Казанлък има своя театър и той разнася славата не само на града. Това, което публиката гледа няколко години наред показва нивото на нашия театър и се радвам, че тази година тя ни удостои с тази висока чест”, благодари директорът на театър "Л. Кабакчиев" Димитър Кабаков.
  На три видни казанлъчанки - Донка Пиндарева, Лилия Димитрова и Пенка Коева,  директорът на литературно-художествения музей „Чудомир” Добрина Матова връчи дарителски свидетелства за направените дарения през годините.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай