Изграждат модерен спортен комплекс във Варна

Мащабният проект ще бъде реализиран около сегашния стадион и включва мултифункционална закрита зала, стандартен терен за футбол, два помощни за минифутбол, три терена за тенис на корт, от които един с тревна настилка, два - с клей

Изграждат модерен спортен комплекс във Варна | StandartNews.com

Модерен спортен комплекс ще бъде изграден във варненскияя кв. "Владиславово" до края на тази година. Мащабният проект ще бъде реализиран около сегашния стадион и включва мултифункционална закрита зала, стандартен терен за футбол, два помощни за минифутбол, три терена за тенис на корт, от които един с тревна настилка, два - с клей. Това съобщи за Радио Варна кметът на район "Владислав Варненчик", Николай Костадинов. В комплекса щяла да бъде обособен и мини-парк със сцена за различни събития. 
 От днес в район "Владислав Варненчик" започва традиционния пролетен фестивал, който ще продължи до неделя. Концерти, много забавления с игри и награди,  вкусотии и настроение ще предложат на варненци и гостите на града пролетните празници. Сред изненадите тази година са стрелба с лък, уроци по танци, безплатна бира и вкусно барбекю, посочи кметът Костадинов.
Фото - Радио Варна
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай