Два куфара паникьосаха Варна

ЖП-гарата във Варна бе отцепена от полицията

Два куфара паникьосаха Варна | StandartNews.com

Два куфара паникьосаха Варна, събраха полиция и ДОТИ и станаха причина за спиране на движението.

ЖП-гарата във Варна бе отцепена от полицията, заради забравен съмнителен багаж. Затворено за движение бе уличното платно на бул. „Приморски“ пред гарата в участъка от ул. „Дунав“ до кръговото на ул. „Преслав“, съобщиха свидетели, преминаващи през района, информира "Монитор".

„Спряно е движението на жп-гара Варна, потвърдиха и в интернет групата „Виждам Те КАТ Варна“. Полицията е блокирала пътищата, а около два големи куфара на тротоара са опънати полицейски ленти. "Движението на градския транспорт също е преустановено“, информираха варненци. На място е изпратен екип на ДОТИ, линейка и противопожарен автомобил. По-късно двата куфара бяха обезвредени с контролиран взрив от специализирания екип сапьори.

Куфарите се оказали пълни с дрехи и лични вещи, забравени на гарата от разсеяни пътници. От полицията във Варна коментираха, че все още никой не си ги е потърсил. Оттам припомниха също, че подобни случаи със забравен багаж на жп-гарата не са редки, като при всички досега се е оказвало, че са резултат на разсеяност и безотговорно отношение на стопаните им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай