Манолова:Политиците трябва да покажат воля и желание за промяна

Хората очакват стабилност, връщането на нормалността, заяви лидерът на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова

Манолова:Политиците трябва да покажат воля и желание за промяна | StandartNews.com

„Благодаря на всички български граждани в България и зад граница, която гласуваха за промяната. Факт е, че партиите на протестите повишаваме своя резултат. Благодаря на всички, които гласуваха за "Изправи се! Мутри вън!" и ни дават нова енергия да изпълним нашите ангажименти в следващия парламент”. Това заяви пред Нова след излизането на първите exit poll данни лидерът на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова.

 По думите й хората са показали, че са отговорни.

„Народът показа воля и желание за промяна. Сега е ред на политиците да направят същото и да положат всички усилия за създаване на правителство. Идваме от една кампания на терен и сме наясно какво е очакването. Хората очакват стабилност, връщането на нормалността. Очакват власт, която да се заеме с решаването на техните проблеми и партиите да спрат да се занимават със себе си”, допълни Манолова.

„Хората разбират промяната като изгонване на мутрите и разграждане на мафиотския модел. Те очакват да усетят промяната по джоба си. Народът очаква преизчисляване на пенсиите, малкият бизнес очаква подкрепа", каза още лидерът на "Изправи се! Мутри вън!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай